Accountmanager opslagsystemen

aalbers|farina

Accountmanager Opslagsystemen

"" Renswoude  "" Fulltime

Ben jij een enthousiaste accountmanager die zich thuis voelt in de wereld van de metaalbewerking? Krijg jij bedrijven ervan overtuigd dat investeren in de opslag van metaalplaten en langgoed zichzelf snel terugverdiend? Weet jij als geen ander hoe je onze doelgroep moet benaderen en onze efficiënte opslagsystemen aan de man brengt? Ga met ons in gesprek en ontdek hoe jouw toekomst er bij aalbers|farina uit kan zien!

Wat ga je als accountmanager opslagsystemen bij ons doen?

Als accountmanager ga jij actief aan de slag met relatiebeheer van de huidige klanten en verbind je nieuwe klanten aan ons bedrijf, nationaal én internationaal. Jouw doel is om het marktaandeel verder uit te breiden en je stelt voor jezelf een duidelijk plan op om dit te bereiken. Onze opslagsystemen voor plaatwerk en langgoed stellen collega-metaalbewerkers in staat om hun interne logistieke processen efficiënter te organiseren. In alle gevallen is het maatwerk wat we leveren en hierdoor kunnen onze verkooptrajecten een langere doorlooptijd hebben. Daarom is het belangrijk dat jij je eigen targets, maar zeker ook de strategie en de daarbij behorende doelen niet uit het oog verliest.

Jij weet hoe de markt in elkaar zit en signaleert commerciële kansen. Dit doe je onder andere vanuit je eigen netwerk, maar ook vanuit beurzen en acquisitie. Jouw gedreven commerciële inslag in combinatie met goede technische kennis en het meedenken in innovatieve oplossingen maakt jou een betrouwbare gesprekspartner. Draagvlak creëren bij directeuren, eigenaren of managers is voor jou dan ook geen enkel probleem. Jij speelt in op de behoefte van de klant, zet deze om in oplossingen en zorgt voor de uitwerking van calculaties. Hierbij werk je nauw samen met de collega’s van de (commerciële) binnendienst, die de orders en offertes verder uitwerken. Je bent daarbij wel zelf volledig op de hoogte van wat er is aangeboden en zorgt voor verdere opvolging.

Waar kom je te werken?

Aalbers|farina is een zelfstandig opererend dochterbedrijf van de Aalbers Holding en is ontstaan vanuit onze eigen behoefte aan een efficiëntere manier om plaatmateriaal en langgoed op te slaan. Wij bedenken, ontwerpen en maken logistieke oplossingen voor de metaal industrie. In onze eigen fabriek worden deze opslagsystemen getest en verder ontwikkeld. Je komt te werken in relatief klein team met 7 medewerkers, op het totaal van ruim 120 medewerkers. Als accountmanager zit je dus dicht bij de praktijk. Onze klanten zitten in binnen en buitenland waarbij er een sterke groei zit in het buitenland.

Meer weten of direct solliciteren?
Neem contact op!

Laat je gegevens achter in onderstaand formulier dan nemen we contact met je op en vertellen we je graag over je nieuwe baan 😉

Sollicitatie - Accountmanager opslagsystemen

Kies bestandNiets geselecteerdBestandstype: pdf, doc, docx. Max.: 2 MB

Wat mag je van ons verwachten?

 

 • een goed salaris, gebaseerd op je relevante kennis en ervaring
 • een goede werksfeer: no-nonsense, open en eerlijk in een platte organisatiestructuur
 • alle vrijheid om je zowel persoonlijk als professioneel te kunnen ontwikkelen
 • moderne communicatiemiddelen en een (hybride) auto van de zaak
 • 8% vakantiegeld
 • 25 vakantiedagen en 65 ADV uren per jaar
 • een pensioenregeling bij PMT

Wat verwachten we van jou?

 

 • MBO+/HBO werk- en denkniveau (industrie/bouw)
 • relevante en recente werkervaring in een vergelijkbare functie
 • oplossingsgericht, proactief en overtuigingskracht
 • een dienstverlenende, klantgerichte en commerciele instelling
 • goede beheersing van de Nederlandse, Engelse en Duitse taal
 • kennis van ERP pakketten en MS Office

  Oplossingsgericht denken

  Meer dan 15.000m2 expertise

  Zeer geavanceerd machinepark

vacature

Heb je interesse? Neem contact op!

Vul hieronder je gegevens in dan nemen we contact met je op!

Heb je vragen of wil je een kennismakingsgesprek? Stuur Nanette een WhatsApp bericht of mail via hr@aalberswico.nl
Altijd op de hoogte blijven? Volg ons!
Loading...
×

Vragen? Chat met onze HR-afdeling

×